onsdag 25 juli 2012

Vilken semestervecka!

I'm so lucky! Vi har varit så sjukt produktiva de här dagarna! I måndags Bauhaus för att byta ut duschslangen, har jag berättat om det än? Nej....vilket liv det vart om den där sabla slangen!
I går IKEA och köpte nytt vardagsrumsbord och lite standardgrejer som servetter och sånt. Vårat "gamla", och nu även slängda, vardagsrumsbord köpte vi när vi flyttade ihop för 199:- på IKEA också. Då var det kanon för det var billigt och stort och vi hade en etta så då kunde vi äta i soffan. Nu börjar det kännas som om hemmet borde vara lite vuxnare... Så detta bord inhandlades! Sååå nöjd!!

Duschslangen var en story för sig, herregud! I blandaren som sitter i duschkabinen sitter det en "tuta". Kan också kallas "plupp". På tutan/pluppen ska duschslangen skruvas på. När vi skruvade bort den gamla duschslangen följde pluppen/tutan med. De hade rostat ihop. Tror vi. Vi hade försökt med fyrhandsfattning, tvåhandsfattning, två polygriper, en morakniv, en hammare men inte fått isär tutan från den gamla duschslangen! Vi har gråtit, blivit osams, slagit i dörrar men ingenting hjälper. Sitter alltså nu här med en ny fin duschslang, en gammal duschslang och en rostig plupp. Vi kan alltså inte byta till vår fina duschslang för pluppen vägrar ge med sig! Åker tillbaks till Bauhaus för att köpa pluppen.

Bauhaus-kille: Allt kring duschslangar och munstycken är standard! Alla passar på alla! Nemas problemas! Tjoflöjt!
Jag: Kanon! Vi skulle behöva tuta/plupp till blandaren så vi kan skruva på den nya duschslangen för pluppen har rostat ihop med gamla duschslangen.
Bauhaus-kille: Nae....det där är beställningsvara. Det vetefan om vi kan få tag i...
Jag: Vad betyder standard för dig?

Så nu är det lite stiltje på slangfronten. Vi får se vad som händer. Idag verkar för övrigt vara sommarens varmaste dag so far. Ganska fattigt, men ändå! Tyvärr upptäcker vi ett getingbo ovanför våran balkong. Inget balkonghäng för mig med andra ord. Kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar